ΔΗΜΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

×

Προειδοποίσηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 30
Τρίτη, 06 Μαϊος 2014 00:00

Πρόταση για τη δημιουργία Αεροδρομίου στην Αλόννησο

Πρόταση για τη δημιουργία Αεροδρομίου στην ΑλόννησοΠραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Απριλίου 2014, στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου η Παρουσίαση της Πρότασης για τη Δημιουργία Αεροδρομίου στην Αλόννησο, από τον μελετητή Πολιτικό Μηχανικό κ. Ευάγγελο Κατσαρό.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τρία σενάρια για το σχέδιο ανάπτυξης του αερολιμένα στη θέση Άγιος Κωνσταντίνος Αλοννήσου, καθορίστηκαν τα χαρακτηριστικά, τα απαιτούμενα μεγέθη και η διάταξη των εγκαταστάσεων.

Επιπλέον, έγινε εκτίμηση του κόστους υλοποίησης και για τα τρία διαφορετικά σενάρια, διερευνήθηκαν οι χρηματοδοτικές και πιστωτικές δυνατότητες για την κατασκευή του έργου, προσδιορίστηκαν οι αδειοδοτήσεις και οι μελέτες που απαιτούνται για το έργο και έγινε γραφική παρουσίαση των προτάσεων ανάπτυξης.

Εκτός των σχεδίων και των σκαριφημάτων που εκπονήθηκαν από το μελετητή, παρουσιάστηκε βίντεο – προσομοίωση προσγείωσης προς το μελλοντικό αεροδρόμιο Αλοννήσου, το οποίο μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=7X2KlRrsd2o

 

Διαβάστηκε 1840 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Μαϊος 2014 11:07
Βρίσκεστε εδώ: Home ΝΕΑ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Πρόταση για τη δημιουργία Αεροδρομίου στην Αλόννησο